eZlatibor.rs


Apartmani Oko na Zlatiboru su smešteni u naselju Palisad, u blizini odmarališta Radio televizije Srbije. Blizina prodavnice, pekare, mesare, kao i parka za decu čine Vaš boravak jednostavnijim. Za ljubitelje šetnje odlično je povezan sa kružnom šetačkom stazom, kao i trim stazom Karaula.

Naši apartmani su locirani u velikom, uređenom dvorištu. Za goste je obezbeđen natkriveni parking koji se redovno održava. Apartmani su na 1. spratu porodične kuće i imaju zaseban ulaz. Grejanje je centralno. Pokriveni su bežičnim internetom. Apartmani su četvorokrevetni i sastoje se od: spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevnog boravka, kuhinje, natkrivene terase i kupatila sa tuš kabinom. Svaki apartman ima kompletno opremljenu kuhinju, TV sa IPTV, DVD i fen.

Ime: Gorica Jojić
Telefon: 063 613 125
Email: rjojic@open.telekom.rs


Apartman 1

Apartmani 1 se nalazi na prvom spratu i ima zaseban ulaz. Apartman je četvorokrevetni i ima centralno grejanje. Za goste je obezbeđen parking koji se redovno održava.

Apartman 2

Apartmani 2 se nalazi na prvom spratu i ima zaseban ulaz. Apartman je četvorokrevetni i ima centralno grejanje. Za goste je obezbeđen parking koji se redovno održava.