eZlatibor.rs


Apartman Bane predstavlja vrhunski smeštaj koji se nalazi na Zlatiboru. Ovaj izuzetno elegantan objekat sa ponosom pruža gostima pristup prelepom balkonu, parking mestu za njihovo vozilo, kao i besplatnu Wi-Fi konekciju. Pored toga, smeštaj uključuje i prostor za skladištenje prtljaga, kao i mogućnost privatnog prijavljivanja i odjavljivanja, kako bi se gosti osećali još udobnije.

Katarski ton klimatizovanog apartmana Bane pruža mogućnost opuštanja na terasi, s predivnim pogledom na bujnu baštu. Sastoji se od jedne prefinjene spavaće sobe, opremljene do savršenstva, kao i moderne kuhinje s kompletnim inventarom. Gosti imaju pristup ravnom televizoru s vrhunskim kvalitetom prikaza.

Ono što čini ovaj smeštaj posebnim jeste brojne aktivnosti koje su dostupne kako u samom Zlatiboru, tako i u okolini. Gosti se mogu prepustiti skijanju na prelepim padinama, proći kroz čarobnu avanturu vožnje bicikla ili uživati u miru i tišini ribolova. Za one koji žele da se zabave, apartman Bane nudi i fantastično igralište unutar samog objekta, dok se u bašti može opustiti i uživati u trenucima mira i tišine.

Uz besprekornu uslugu, gostoljubive domaćine i vrhunski smeštaj, apartman Bane je idealan izbor za sve odmoritele koji su u potrazi za savršenim mestom gde će se opustiti i uživati u prelepom okruženju Zlatibora.

0638362777
jelenabeauty@hotmail.com


Jelka Vukašinović


Apartman Bane na Zlatiboru

Apartman Bane na Zlatiboru predstavlja idealan izbor za sve porodice koje žele da provedu nezaboravno vreme u mirnom i prijatnom okruženju. Sa svojim prostranim dnevnim boravkom, gosti će se